Der Lyoner iss on der Saar
im Prinzip für a l l e da, unn das schon
seit viele Jahr.
Denne "Auswärtige" muss ma das erkläre
als "Fleischwurschd"
awwa denne iss das alles sowieso Wurschd.
Hier bei uns herrscht Tradition unn viel Wille
...
desweje dun ma de Lyoner aach offt grille
uff Holzkohle odda aach Gas
nur s o macht das rischdisch Spaß.
So e halb Johr kann ma bekanntlich jo nit grille
- es fällt schwer ...
awwa do muss die Lyonerpann in der Kich wohl
her.
De Lyoner konn ma mache uff viele Arte,
z.B. aach Wurschdsalate.
Der Saarlänna iss stolz uff sei Lyoner -
d i e Wurschd
awwa dass ma uff absehbare Zeit Pälzer werre
solle - d a s iss uns all n i d d Wurschd.
Mir werre protestiere mit Lyoner unn der daran
befindlichen Plombe,
mir gehen nidd weje denne Pälzer in die
Katakombe.
Mir losse uns de Lyoner - unn unser Land nidd
abspensdisch mache,
m i r zeihe Eich ... was sinn` Sache ...
Die scheen Gegend, nette Leid - Lyoner in der
Hand,
na was will ma do mehr - d a s iss u n
s e r S A A R L A N D!!!
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